top of page
Zoeken

Updates Thorbeckelaan

Sinds deze week zijn wij begonnen met de laatste strang woningen. Via deze update leest u wat er de komende tijd nog meer gepland staat.


Dakisolatie

Vanaf vandaag wordt het dak opnieuw geïsoleerd. Dit duurt ongeveer twee weken. Nadat de isolatie is gelegd wordt er opnieuw grind gestort. Dit kan geluidsoverlast geven. Het is nog niet zeker welke dag dit precies is, omdat de werkzaamheden afhankelijk zijn van het weer.


Schilderen kozijnen

De schilders zijn begonnen met het voorwerk. Dit betekent dat zij de kozijnen schuren en voorlakken. Eerst aan de voorkant (op de galerij) en in de loop van volgende week ook op de balkons. Wanneer u thuis bent, kan het zijn dat zij aan u vragen of zij ook op uw balkon mogen werken. Als het voorwerk is gedaan, gaan de schilders verder met het aflakken van de kozijnen.


Bergingen en garages

Het isoleren van het plafond in de bergingen en garages verloopt goed. Vanaf volgende week worden hier de oude verwarmingsleidingen verwijderd.


Vervanging voordeur en tochtwering

Vanaf dinsdag 30 mei tot en met dinsdag 6 juni vervangt Verweij Houttechniek bij iedereen de voordeur. Ook plaatsen zij nieuwe tochtwering op al uw ramen die open kunnen.


Van het gas af

Op maandag 12 juni sluit Stedin het gas af. U kunt vanaf die dag dus niet meer op gas koken. De hele week werken zij in de flat om gasmeters en gasleidingen te verwijderen.


Ophalen van uw sleutel – berging en/of garage

Op vrijdag 16 juni zijn wij klaar met alle werkzaamheden in de bergingen en garages. U kunt vanaf dat moment uw sleutel weer ophalen.


Vragen?

Heeft u vragen over deze update? Bel ons via 070 – 783 05 13 of stuur een e-mail naar pijnackernoord@uwslimonderhoud.nl.

Comments


bottom of page