top of page
Complex 5 Hoog

Op deze pagina meer informatie over de drie complexen met 5 woonlagen aan de De Savornin Lohmanlaan, Kuyperlaan en Gerbrandylaan.

In Pijnacker Noord zijn er 16 complexen die dezelfde bouwstijl hebben en allemaal zijn aangesloten op aardwarmte via Ammerlaan The Green Innovator.

 

De werkzaamheden aan deze 16 complexen zijn onderverdeeld in 4 fases:
 

  1. De Visserlaan - werkzaamheden reeds afgerond in zomer 2021. 

  2. Complex 3 hoog -  de uitvoering is gestart voor de Nolenslaan, Acacialaan, Vogelkerslaan, Thorbeckelaan en de Alberdalaan. 

  3. Complex 5 hoog - in het najaar van 2023 informeren wij de bewoners over de plannen en de planning. Instemming van bewoners is nodig voor het door laten gaan van de plannen. 

  4. VvE's - de plannen en planning voor de zeven VvE complexen zijn afhankelijk van de wensen van de VvE's.


Rondom Wonen heeft SlimOnderhoud geselecteerd om de werkzaamheden uit te voeren aan De Visserlaan én om plannen te maken voor de 3 hoog complexen. Op deze website vindt u kort wat informatie voor de bewoners van de 5 hoog complexen en de VvE's.

Contact

Bent u een bewoner van een 'Complex 5 Hoog complex' of van een VvE en heeft u nu al vragen, ideeën, opmerkingen, suggesties of wilt u gewoon wat delen met ons? Laat hier dan een bericht voor ons achter.
SlimOnderhoud poppetjes.png
bottom of page