top of page
VvE's

Op deze pagina meer informatie over de VvE complexen in Pijnacker Noord waarin deels huurders van Rondom Wonen wonen en deels eigenaren wonen. 

In Pijnacker Noord zijn er 16 complexen die dezelfde bouwstijl hebben en allemaal zijn aangesloten op aardwarmte via Ammerlaan The Green Innovator.

 

De werkzaamheden aan deze 16 complexen zijn onderverdeeld in 4 fases:
 

  1. De Visserlaan - werkzaamheden reeds afgerond zomer 2021. In de herfst van 2021 en winter van 2022 kijken wij goed naar het verbruik van de woningen en de werking van de installaties. Daarnaast beoordelen we de resultaten met de klankbordgroepleden.

  2. Complex 3 hoog -  de planvorming is gestart voor de Nolenslaan, Acacialaan, Vogelkerslaan, Thorbeckelaan en de Alberdalaan. In het voorjaar van 2022 delen we tijdens de InformatieBijeenkomst alle resultaten van de metingen op De Visserlaan. Instemming van bewoners is nodig voor het door laten gaan van de plannen.

  3. Complex 5 hoog - de Informatiebijeenkomst staat gepland voor het najaar van 2023. Instemming van bewoners is nodig voor het door laten gaan van de plannen.

  4. VvE's - de plannen en planning voor de zeven VvE complexen zijn afhankelijk van de wensen van de VvE's en het verloop van fase 2 en fase 3.


 

Rondom Wonen heeft SlimOnderhoud geselecteerd om de werkzaamheden uit te voeren aan De Visserlaan én om plannen te maken voor de 3 hoog complexen. Op deze website vindt u kort wat informatie voor de bewoners van de 5 hoog complexen en de VvE's.

Contact

Bent u een bewoner van een 'Complex 5 Hoog complex' of van een VvE en heeft u nu al vragen, ideeën, opmerkingen, suggesties of wilt u gewoon wat delen met ons? Laat hier dan een bericht voor ons achter.
SlimOnderhoud poppetjes.png
bottom of page