top of page
Zoeken

Updates Nolenslaan

Alle woningen zijn inmiddels aan de binnenkant verbeterd. Het kan zijn dat wij nog een paar punten moeten oplossen voor u, maar veel woningen zijn al officieel opgeleverd.


Wat gaat er de komende tijd nog gebeuren?


Afwerking latten op balkon

Aan de rechterkant van uw woonblok (wanneer u voor de hoofdingang staat) wordt er op vrijdag 28 en zaterdag 29 april gewerkt op de balkons. Hier worden dan latten geplaatst boven de ramen.


Schilderwerk

De schilders hebben bijna overal het voorwerk gedaan. Ergens volgende week verwachten wij te starten met aflakken. Het kan zijn dat de schilders dan bij u aanbellen om te vragen of ze op uw balkon mogen en of u uw ramen open kunt zetten. Zo kunnen alle kozijnen mooi worden afgewerkt.


Afwerking drempel balkondeur

Afgelopen week is besloten dat de drempel voor uw balkondeur wordt afgewerkt met een alluminium hoekprofiel. Hiervoor komen wij de komende tijd nog een keer bij u langs, dus het kan zijn dat er hiervoor wordt aangebeld.


Isoleren plafond begane grond

De bergingen en garages zijn inmiddels allemaal opnieuw goed geïsoleerd. De komende tijd werken wij nog op een plekken in algemene ruimte.


Garages

De laatste werkzaamheden in de garages worden nu gedaan, zoals het dichtmaken van gaten.


Dakwerkzaamheden

Volgende week worden de werkzaamheden op het dak gepauzeerd. In die week daarna, van 8 tot en met 12 mei, wordt het dak afgerond. Dit betekent dat het opnieuw wordt geïsoleerd en tot slot wordt er nieuw grind gestort. Dit kan geluidsoverlast geven. Het is nog niet zeker welke dag dit precies is, want dit is ook afhankelijk van het weer.Comments


bottom of page